Ανακοίνωση Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Σε απάντηση όσων αναφέρονται στην εφημερίδα SPORTDAY, σχετικά με το επεισόδιο που συνέβη στις 6 Μαΐου 2017, στο Στάδιο του Συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι οι αθλητές Χρήστος και Αναστάσιος Παπούλιας, που είναι πλέον αθλητές του ΠΑΟ, τόσο οι ίδιοι όσο και ο πατέρας τους (ήταν προπονητής του Πανιωνίου για 3 χρόνια), αφού ζήτησαν τα δελτία τους, τα οποία τους δόθηκαν, εξακολουθούσαν να έρχονται για προπόνηση στο Στάδιό μας.

Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις να μην χρησιμοποιούν το Στάδιό μας, ήταν προκλητικοί και παράλληλα ενοχλούσαν και τα παιδιά του Συλλόγου.

Επειδή στον Πανιώνιο προπονούνται πολλοί αθλητές όλων των ομάδων, αθλητές όμως που συνάδουν με την φιλοσοφία και την ιστορικότητα του Συλλόγου, οι παραπάνω αναφερόμενοι ήταν απροκάλυπτα εριστικοί προς τις συστάσεις μας.

Σας αναφέρουμε ότι οι αθλητές της Καλλιθέας προπονούνται για πάνω από τρία (3) χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, ευχαριστώντας μας για την χρησιμοποίησή του.

Επί πλέον αθλητές άλλων ομάδων, που προπονούνται στο Στάδιό μας, προσκομίζουν βεβαίωση του Συλλόγου τους, που ζητούν να επιτραπεί να προπονούνται στο Στάδιό μας, με ευθύνη τους για τυχόν τραυματισμό.

Ο Πανιώνιος είναι Σύλλογος με Ιστορία στον Κλασικό Αθλητισμό, αλλά δεν θα αφήσει κανέναν να χαλάσει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Ας ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις συνθήκες προπόνησης όλων των αθλητών που χρησιμοποιούν το Στάδιο (ταρτάν, χόρτο, φυσιοθεραπευτήριο, πισίνα, αίθουσα βαρών, κλειστό στίβο) και ύστερα ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Όσον για τους αδερφούς Παπούλια το ξαναλέμε, είναι ανεπιθύμητοι στον Πανιώνιο, με ευθύνη δική τους.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Η Έφορος Οικονομικής Διαχείρισης
Τ. Παύλου