10 Μαίου 2017

Προς ΣΕΓΑΣ            

Υπ΄ όψιν Προέδρου κ. Κώστα Παναγόπουλου

 

ΘΕΜΑ : Ανάρτηση στο διαδίκτυο συκοφαντικών σχολίων και άρθρο στην εφημερίδα  SPORTDAY, σχετικά με το επεισόδιο που προκάλεσαν στο χώρο του σταδίου του Πανιωνίου πρώην αθλητές του

Την 6/5/2017 ο Ανέστης και ο Χρήστος Παπούλιας που μεγάλωσαν και έγιναν «αθλητές» μέσα στο γήπεδο του Πανιωνίου δημιούργησαν επεισόδιο σε βάρος προσώπου της Διοίκησης και στη συνέχεια αναιτιολόγητα και απρόκλητα στράφηκαν κατά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με ανάρτηση στο διαδίκτυο και άρθρο στην εφημερίδα SPORTDAY.

Σε σχέση με το επεισόδιο που προκάλεσαν και τις ψευδής διαδόσεις σας αναφέρουμε για τυπικούς κυρίως λόγους τα ακόλουθα :

Ο πατέρας των ανωτέρω αθλητών υπήρξε συνεργαζόμενος προπονητής του ΓΣΣ για τρία έτη. Το καλοκαίρι του 2016, ο πατέρας των άνω «αθλητών» ανακοίνωσε ότι σταματά τη συνεργασία με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ γιατί πέτυχε καλύτερους οικονομικούς όρους συνεργασίας στον ΠΑΟ. Απαίτησε ακόμη να δοθούν τα δελτία των παιδιών του και «αθλητών μας», για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΠΑΟ.

Από την στιγμή που ζήτησε τα δελτία και με το φόβο του μήπως δεν δοθούν καθώς οι αθλητές γιοί του αποτελούσαν σημαντικές μονάδες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο χώρο του στίβου αφού βαθμολογούνταν στου επίσημους αγώνες άρχισε μαζί με τα παιδιά του αναίτια τις ύβρεις και τις απειλές τόσο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ όσο και προσώπων με μεγάλη αξία με μεγάλη προσφορά και το σπουδαιότερο με μεγάλο σεβασμό και αποδοχή στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ανθρώπων που αποτελούν σύμβολα για την ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και που προσφέρουν ακόμα και σήμερα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την ψυχή τους.

Οι ύβρεις και οι απειλές γίνονταν στο χώρο του στίβου σε αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ οι οποίοι ενημέρωναν την Διοίκηση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άσχημο κλίμα μεταξύ κάποιων αθλητών.

Πάρα ταύτα η Διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τους συγχώρεσε και απλά τους σύστησε να προπονούνται άλλες ώρες και όχι ώρες αιχμής που επιθυμούμε να προπονούνται μόνο οι αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για ευνόητους λόγους και συγκεκριμένα λόγω της χωρητικότητας στου στίβου.

Οι «αθλητές», μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος κάποιες ημέρες είχε φυσική παρουσία στο χώρο του στίβου συνέχισαν να μιλούν απρεπώς και να υβρίζουν συγκεκριμένο πρόσωπο της Διοίκησης προσπαθώντας παράλληλα με αθέμιτο τρόπο και ψευδής υποσχέσεις να αποσπάσουν αθλητές την νέα περίοδο στην ομάδα που ανήκουν, πράγμα ανήκουστο για τον αθλητισμό και το χώρο του στίβου αλλά και για την ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Η Διοίκηση τους έκανε εκ νέου συστάσεις και τους ζήτησε αφού δεν μπορούν να συμμορφωθούν και αφού συνεχίζουν να αδικαιολόγητα να βρίζουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και πρόσωπα της Διοίκησης να μην έρχονται στο στίβο γιατί δημιουργούν αναστάτωση στους άλλους αθλητές και στην λειτουργία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Μάλιστα οι προαναφερόμενοι «αθλητές» προκειμένου να δείξουν ότι δεν συμμορφώνονται και ότι κάνουν ότι θέλουν και να το διαδίδουν το σπουδαιότερο και στους άλλους αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ άρχισαν τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο με την φωτογραφία τους μέσα στο χώρο του στίβου προκειμένου να στείλουν σαφή μηνύματα στη Διοίκηση.

Οι «αθλητές» δυστυχώς συνέχισαν την απρεπή συμπεριφορά τους θεωρώντας ότι ο χώρος του στίβου τους ανήκει και ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και ότι μπορούν να διαβάλουν την Διοίκηση στο χώρο ακόμα του στίβου, στους αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και εκτός ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Σε κάθε περίπτωση όταν τους ζητήθηκε να μην έρχονται για προπόνηση στο στίβο για τους ανωτέρω λόγους αυτοί συνέχισαν τις ύβρεις και την διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Τέλος, όταν τελευταία φορά τους ζητήθηκε να μην προπονούνται στο στίβο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αφού δεν τον σέβονται,  προτίμησαν με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, να διαδώσουν σε πρόσωπα του στίβου και του αθλητισμού ψευδή γεγονότα και  το χειρότερο να υβρίσουν και να ειρωνευτούν τον ίδιο ΠΑΝΙΩΝΙΟ που τους μεγάλωσε και έδινε εργασία στον πατέρα τους.

Τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Η ΑΣΕΒΕΙΑ σε όλο της το μεγαλείο.

Κατά συνέπεια οι προαναφερόμενοι με την αδιανόητη για το χώρο του στίβου και την ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ συμπεριφορά τους έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αφού δηλώνουν ότι δεν σέβονται τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν μπορούν να προπονούνται στο χώρο του στίβου. Είναι γνωστό από την άλλη ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι φιλόξενος κάτι που δεν συμβαίνει με πολλά άλλα αθλητικά Σωματεία του ΣΕΓΑΣ και φιλοξενεί αθλητές άλλων Σωματείων.

 

Αθλητής πάνω από όλα σημαίνει μορφωμένος άνθρωπος, σεβασμός στην ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αγωνιστής της ζωής.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ.
Ο Έφορος Στίβου
Αντώνης Βασιλόπουλος