Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των αθλητών για τα ποδοσφαιρικά τμήματα των ακαδημιών του για το έτος 2019-2020 θα ξεκινήσουν  στις 26/8/2019.

Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν προεγγραφή σε τμήμα από 3-21/6.Με την προεγγραφή θα καταβάλλεται το ποσό των 10 ευρώ το οποίο θα αφαιρείτε από την 1η συνδρομή που θα καταβληθεί με την κανονική εγγραφή τον Σεπτέμβριο.

Κατά την διαδικασία της προεγγραφής δεν χρειάζονται τα έγγραφα αθλητή τα οποία θα πρέπει να προσκομιστούν τον Σεπτέμβριο με την κανονική εγγραφή.

 

Με την εγγραφή του αθλητή από Σεπτέμβριο θα πρέπει να προσκομίσετε :

 

  • Μία φωτογραφία προσώπου για την δημιουργία ταυτότητας αθλητή.
  • Πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης με πιστοποίηση ταυτοπροσωπίας από τα ΚΕΠ ή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοτυπία διαβατηρίου.
  • Κάρτα υγείας αθλητή (έγγραφο Ε.Π.Ο.) από ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, με υπογραφή και σφραγίδα του ιατρού στο κενό σημείο κάτω δεξιά όπως επίσης και επάνω στην φωτογραφία επάνω δεξιά.
  • Μία δήλωση με την οποία συναινεί ο κηδεμόνας με την καταχώρηση των προσωπικών δεδομένων του αθλητή η οποία θα φέρει και το γνήσιο υπογραφής του κηδεμόνα.(την δήλωση αυτή θα την παραλάβετε από την γραμματεία)

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της γραμματείας :

210 9328902 Δευτέρα έως Παρασκευή  17:00-21:00