Κλιμάκιο προπονητών του Πανιωνίου Γ.Σ, αποτελούμενο από την κα Φωτεινή Πόγκα, και τους κ.  Πάνο Μουστάκα και Τάσο Τοζίδη επισκέφθηκε σήμερα  το πάντα φιλόξενο για τον σύλλογο 6ο δημοτικό σχολείο Ν. Σμύρνης, στα πλαίσια του προγράμματος της Ε.Ο.Π.Ε «Παίζω βόλεϊ».

Μαθητές και μαθήτριες της Δ’,Ε’ και Στ’ τάξης είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους κανόνες του αθλήματος, να διδαχθούν βασικές τεχνικές και να λάβουν μέρος σε πρωτότυπη αθλητική δοκιμασία.  Ο Πανιώνιος Γ.Σ είναι έτοιμος να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά που θα θελήσουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα προκειμένου να εξασκήσουν το σώμα και το πνεύμα τους και κυρίως να ξεφύγουν από τη μάστιγα των υπολογιστών και των παιχνιδομηχανών που αποδεδειγμένα βλάπτουν. Ταυτόχρονα είναι έτοιμος να δημιουργήσει τους αυριανούς πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες των αγωνιστικών μας τμημάτων, τους μελλοντικούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου κο  Δημήτριο Φερεντίνο για την άψογη φιλοξενία αλλά και τους γυμναστές: κα Καζαντζοπούλου Αλεξία και κο Σωτήριο Παρασκευουλάκο για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν.