Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, τελείωσαν οι εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Στίβου. Ο Σύλλογός μας και στα έξι, μαζί με το Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου τον χειμώνα, πρωταθλήματα, κατέγραψε πολλές επιτυχίες και σε ατομικό επίπεδο, αλλά και ομαδικά, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει.

Στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου η ομάδα των Κορασίδων μας ήρθε πρώτη στην ομαδική βαθμολογία της κατηγορίας και των Παίδων τρίτη.

Στους Διασυλλογικούς Αγώνες και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες (Κ16, Κ18 και Α/Γ), οι αθλήτριες μας πήραν την πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα οι Γυναικείες ομάδες μας, κατατάχθηκαν σε πολύ υψηλές θέσεις, ανάμεσα σε πολλές δεκάδες Σωματεία.

Σε ατομικό επίπεδο τώρα, ξεχωρίζουν :

Η Βασιλεία Σπύρου με πέντε (5)! πρώτες Πανελλήνιες νίκες και με κατάρριψη του ήδη δικού της Πανελληνίου ρεκόρ των 3,000χλμ. Κορασίδων

Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη κατέκτησε 2 χρυσά, 1 χάλκινο μετάλλιο και συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων

Η Παναγιώτα Βενιέρη αργυρό μετάλλιο

Ο Γιώργος Φωτεινόπουλος αργυρό μετάλλιο

Η Σταυρούλα Χρυσαϊδή αργυρό μετάλλιο

Η Νίκη Ναξάκη αργυρό μετάλλιο

Η Ιωάννα Πασπαλιάρη αργυρό μετάλλιο

Ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος χάλκινο μετάλλιο

Η Μελίνα Κέντρο χάλκινο μετάλλιο

Εκτός από τους παραπάνω, είχαμε και πάρα πολλά καλά πλασαρίσματα πολλών αθλητών και αθλητριών μας στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους, που δείχνουν το βάθος που έχει η ομάδα μας.

 

Συγχαρητήρια σε όλους, προπονητές και αθλητές, για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν.

 

Το Τμήμα Στίβου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.