Στα τέσσερα χρόνια από την επανασύσταση της υποδομής Volley αγορών, πετύχαμε πολλά, με κυριότερα ότι:  βοηθήσαμε έφηβους και παιδιά να μάθουν και να αγαπήσουν το άθλημα, συμμετείχαμε σταδιακά σε όλες τις ηλικιακές διοργανώσεις υποδομών, σταθεροποιούμενοι σε αξιοπρεπείς βαθμολογικές θέσεις και όλα αυτά χωρίς να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό του συλλόγου, καθώς το τμήμα υπήρξε πάντα πλεονασματικό.

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την οικονομική βοήθεια των χορηγών μας, οι οποίοι την περσινή αγωνιστική σεζόν ήταν: Η εταιρεία Activa Hellas  Αφοί Παπαπετρόπουλοι (KATOL), η οικοδομική εταιρεία Ν&Δ Χιωτίνης Ο.Ε, το NSTV- H διαδικτυακή τηλεόραση της Ν. Σμύρνης, η ιστοσελίδα Πανιώνια Ιδέα και το λογιστικό γραφείο του κου Ν. Ζαχαρόπουλου. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Ελπίζουμε στην ενεργή οικονομική υποστήριξη και κατά τη νέα σεζόν όσων επιθυμούν να διαφημιστούν στην αγωνιστική εμφάνιση της υποδομής, συμβάλλοντας στις επόμενες επιτυχίες μας. Tιμούμε τους χορηγούς μας γιατί συμβάλλον οικονομικά στην ανάπτυξη του τμήματος και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και προσπαθούμε να τους προβάλουμε με κάθε ευκαιρία, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο ανταποδοτικός χαρακτήρας της οικονομικής τους ενίσχυσης.

Κατά την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν θα δεχόμαστε επίσης την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού στην γραμματεία μας με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης, δηλαδή άνευ διαφημιστικής προβολής. Με τον τρόπο αυτό, ο κάθε φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα να μας συνδράμει με όποιο ποσό επιθυμεί, βοηθώντας να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες του τμήματος.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, μιας χρονιάς που ελπίζουμε να αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πρόδρομος Τσάμης

Έφορος τμήματος – tsamispro@yahoo.gr