top of page

Με επιτυχία το 7ο τουρνουά Judo του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, τέσσερα χρόνια μετά, το 7ο Τουρνουά Τζούντο του Πανιωνίου στο Κλειστό Γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» με τη συμμετοχή 800 αθλητών και 51 συλλόγων.



Ο Πανιώνιος κατέκτησε την 3η θέση 🥉 με 57 βαθμούς σε επίπεδο συλλόγων στην κατηγορία Juniors A’ & B’ ενώ συνολικά οι αθλητές μας κατέκτησαν 6 χρυσά, 5 ασημένια και 14 χάλκινα μετάλλια.



Αναλυτικά:



Κατηγορία Juniors Β’:


🥇Φραγγελάκης Στέλιος (-24kg)


🥇Κουρέτας Βασίλειος (-30kg)


🥇Στεφάνης Γιάννης (-42kg)


🥈Ζιώγας Ιωάννης (-21kg)


🥈Ναυπλιώτης Μιχάλης (-42kg)


🥉Ζωγράφος Πέτρος (-21kg)


🥉Βέλλης Βασίλης (-27kg)


🥉Γροντής Ευάγγελος (-30kg)


🥉Κουρουμπλής Περικλής (-33kg)


🥉Δεληγιάννης Λεωνίδας (-33kg)


🥉Λαγκουνάρης Ορέστης (-33kg)


🥉Σταμούλη Κύρα (-27kg)



Κατηγορία Juniors A’:


🥇Κυριτσόπουλος Βάιος (-33kg)


🥇Χατζηπάρα Μελπομένη (-30kg)


🥇Φραγγελάκης Στέλιος (-24kg)


🥈Λουβέρδης Μάνος (-36kg)


🥈Ευαγγελίδου Ελευθερία (-42kg)


🥈Αναστασίνη Λυδία (-48kg)


🥉Σακκά Διώνη (-30kg)


🥉Ντομπροτίνα Σοφία (-30kg)


🥉Πανταζής Νίκος (-39kg)


🥉Σιγανός Κωνσταντίνος (-30kg)


🥉Πετρόπουλος Φίλιππος (-30kg)


🥉Πλαγιανάκος Πιέρρος (-36kg)



Κατηγορία Παίδων Β’:


🥉Σακκάς Γιώργος (-38kg)



Πολύ καλή εμφάνιση για τους αθλητές Λουβέρδη Γιώργο (-50kg), Κωτούλια Πάνο (-46kg), Σταμούλη Απόστολο (-50kg), Πάκο Δημήτρη (-30kg), Ψωμιάδη Κωνσταντίνα (-36kg).



Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και στους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 🏆



Ραντεβού στο επόμενο Panionios Judo Cup 🥋




Για όσους γνωρίζουν περισσότερα για το άθλημα αυτό, η διεξαγωγή ενός τέτοιου τουρνουά που άγγιξε τις 700 συμμετοχές αθλητών που αγωνίστηκαν σε μία και μόνη ημέρα και ιδιαίτερα η άψογη τήρηση των ωρών του προγράμματος των αγώνων είναι μία εξαιρετικά δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία.


Όπως είναι φυσικό, η επιτυχία μίας τέτοιας διοργάνωσης απαιτεί ομαδική εργασία και εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από ένα καλά συντονισμένο επιτελείο ανθρώπων-εθελοντών, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή και η επιτυχία της.


Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:


1. Τους εθελοντές γονείς των αθλητών του τμήματος Τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (αναφερόμενοι με τυχαία σειρά) Ειρήνη Μουροπούλου, Ρίζο Σταμούλη, Λασκάρω Τζιώτη, Νίκο Μανιά, Χριστίνα Ραγκούση, Δημήτρη Λουβερδή, Ναταλία Τράπαλη, Χρήστο Γροντή, Αντώνη Σιγανό, Έφη Χαριτοπούλου, Αλεξάνδρα Πιτσούλη, Αλεξάνδρα Μπαρμαξιζόγλου, Δάφνη Τσουπέη, Ελευθερία Ευαγγελίδου, Φωτεινή Στεργιοπούλου, Εμμανουήλ Ναυπλιώτη, Βαγγέλη Ζωγράφο, Αλέξανδρο Πανταζή (και εργαζόμενο στον ΠΓΣΣ), Σεμίραμις Σκαραντάβου (και εργαζόμενη στον ΠΓΣΣ), Παναγιώτη Κουρουμπλή, Γιώργο Μητρομάρα, Μιχάλη Δαγιακίδη, Ελπίδα Σμιρνόβα- Φραγγελάκη, Νικολέτα Κοσμά, Κατερίνα Τσακλίδου.


2. Τους εργαζόμενους-εθελοντές του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Μαριάννα Δεδήλα, Θοδωρή Χρυσανθόπουλο, Βασιλική Βαΐτση, Πέννυ Τυριτζή, Χρήστο Δημητρακόπουλο.


3. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. για τη βοήθεια και την παρουσία τους στη διοργάνωση Νικήτα Βέλλη (Αντιπρόεδρο Διοικητικού του Π.Γ.Σ.Σ.), Άλκηστις Μπόζοβιτς (Αντιπρόεδρο Οικονομικού του Π.Γ.Σ.Σ.), Αλέξη Κομνηνίδη (Γενικό Γραμματέα του Π.Γ.Σ.Σ.) και Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου (Ταμία του Π.Γ.Σ.Σ.).


4. Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που με την εθελοντική παρουσία του συνέβαλε αποφασιστικά στην άρτια ιατρική κάλυψη των αγώνων.


5. Τις ιατρούς της διοργάνωσης Σύλια Καρανάσιου και Εβελίνα Δήμου που ανέλαβαν την ιατρική ευθύνη της και εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους.


6. Την εταιρεία Ambulance Life Rescue για την άμεση ανταπόκριση τους στη διακομιδή τραυματισμένης αθλήτριας στο Νοσοκομείο Παίδων.


7. Τη νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή του Δήμου Νέας Σμύρνης, το νέο Δήμαρχο Γιώργο Κουτελάκη και τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Μαρίνα Δεκούλου, Δημήτρη Φερεντίνο, Νίκο Μπούρα.


8. Το Λάμπρο Τσακίρη για την αφιλοκερδή ζωντανή κάλυψη των αγώνων (live streaming).


9. Το Στάθη Μακαντάση για τη συνεισφορά του στη μεταφορά των (πολλών) στρωμάτων της διοργάνωσης.


10. Όλους του Συλλόγους και τους εθελοντές που βοήθησαν στο τέλος της διοργάνωσης για τη συλλογή των στρωμάτων.


11. Την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους Διαιτητές και τη Γραμματεία της Διοργάνωσης για την άψογη συνεργασία μας.


12. Το Γιώργο Αλιμήση για τη συνεισφορά του στην γευστική τροφοδοσία της διοργάνωσης.


13. Το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., το οποίο άλλαξε όλο τον προγραμματισμό του για τους αγώνες και τις προπονήσεις του, προκειμένου να μας παραχωρηθεί το γήπεδο των αγώνων.


Ειδική μνεία οφείλουμε:


1. Στον επικεφαλής προπονητή του Τμήματος Τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Γεώργιο Φραγγελάκη.


2. Στους βοηθούς προπονητές του Τμήματος Τζούντο Γιάννη Κοντοκώστα, Νίκο Καραβασίλη και Άρτεμις Μπότση.


3. Στους αθλητές-εθελοντές του Τμήματος Τζούντο Ιωάννα Κοπτερού, Τζωρτζίνα Μπολέτη, Έρση Ζαφειροπούλου.


4. Στο βοηθό έφορο του Τμήματος Τζούντο Θεόδωρο Αρβανίτη, ο οποίος ήρθε από την Ολλανδία ειδικά για το τουρνουά.


5. Στο Γενικό Διευθυντή του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Πάνο Βέλλη, ο οποίος επί δύο και πλέον μήνες έδωσε και την ψυχή του για την ευόδωση του τουρνουά.


6. Στον έφορο του τμήματος Τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Σταύρο Κατσούλη, ο οποίος για έβδομη συνεχή φορά ήταν ο αλυτάρχης των αγώνων και με την εμπειρία του είχε τη γενική εποπτεία και συντονισμό της διοργάνωσης.


IN MEMORIAM

Το 7ο Panionios Judo Cup ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Νικόλαου Γλυκού, βοηθού προπονητή επί σειρά ετών στο τμήμα Τζούντο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., έναν εξαίρετο άνθρωπο και φίλο, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, πολύ πρόωρα…

Αιωνία του η μνήμη…


Με την ευκαιρία των γιορτινών ημερών που διανύουμε, ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία και σας δηλώνουμε ότι ήδη περιμένουμε με ανυπομονησία να βρεθούμε όλοι μαζί του χρόνου στο 8ο PANIONIOS JUDO CUP!

bottom of page